Welkom op de website van Omicron Benelux BVBA.

Welkom op de website van Omicron Benelux BVBA.

Omicron Benelux is reeds 20 jaar een sterke partner in de wereld van het lassen van kunststof leidingen. Van bij het begin lag de klemtoon op adviesverlening en service. Hierdoor werd een sterke band gesmeed met zowel leveranciers als klanten. Omicron Benelux is hierdoor dé referentie geworden in het lasgebeuren van kunsstof. Via verkoop, verhuur , snelle serviceverlening en vrije adviesverlening staan wij dagelijks paraat voor onze klanten. Kort na de oprichting werd er een steunpunt voor de Nederlandse markt opgericht in Rotterdam om de nederlandse klanten sneller te kunnen bedienen.

De goede relatie met hoofdleverancier Omicron S.r.l. in Italië (nu Georg Fischer Omicron S.r.l.), fabrikant van de spiegellastoestellen, speelt hierbij nog altijd een belangrijke rol.

Om de klanten een totaaloplossing te kunnen aanbieden werd het verkoopprogramma uitgebreid met diverse producten zoals extruders, klemmen, rilverwijderaars, werftenten, stroomgeneratoren, warmeluchtlastoestellen, …

Omicron / GK Tools is ook aktief in de metaalverwerking. en verdeelt de gekende GF+ / Orbitalum afkort- en buiseindebewerkingsmachines.

Omdat Omicron in de sector gekend is voor zijn goede Service en adviesverlening werd Omicron-Benelux in 2006 ook door Geberit erkend als servicepartner en twee jaar later als serviceparner voor Novopress, de Duitse fabrikant van perstoestellen. Sinds maart 2012 werden wij erkend als Viega servicecenter en staan wij in voor de herstelling van alle Viega perstangen.

De website heeft een overzicht van vele beschikbare artikelen maar

ons team helpt u graag verder bij uw keuze.

Prijsaanvraag  

Uw prijsaanvraag bevat geen producten.